Atruk
Do³±czy³: 28 Kwi 2025 Posty: 60
|
Wys³any: Pi± Lip 25, 2025 6:40 am Temat postu: Profesjonalna jako¶æ t³umaczenia i dobry kontakt z biurem |
|
|
| Ostatnio potrzebowa³em t³umaczenia przysiêg³ego kilku dokumentów i znajomy poleci³ mi biuro LIDARIA. Pocz±tkowo mia³em pewne w±tpliwo¶ci, bo ró¿nie to bywa z us³ugami przez internet, ale okaza³o siê, ¿e by³o warto. Ju¿ sam kontakt bardzo pozytywnie mnie zaskoczy³ – odpowied¼ na zapytanie dosta³em bardzo szybko, w ci±gu kilkunastu minut, a ca³a komunikacja by³a jasna i rzeczowa. Na witrynie wszystko jest dok³adnie opisane, tym samym ³atwo siê zorientowaæ, co i jak. Oferuj± t³umaczenia nie tylko z najbardziej popularnych jêzyków jak angielski czy arabski, ale te¿ mniej oczywistych jak bu³garski, grecki czy koreañski. Ja akurat musia³em przet³umaczyæ dokumenty z francuskiego i nie by³o z tym ¿adnego problemu. T³umaczenie otrzyma³em w umówionym terminie, bez ¿adnych opó¼nieñ, a jako¶æ by³a rzeczywi¶cie bardzo dobra. Je¶li kto¶ szuka rzetelnego biura t³umaczeñ z dobr± obs³ug± i klarownymi zasadami, to z czystym sumieniem mogê ich poleciæ. Z pewno¶ci± jeszcze skorzystam, jak bêdê potrzebowa³ czego¶ w przysz³o¶ci. https://lidaria.pl/ |
|