Ariadna
Doczy: 15 Lip 2010 Posty: 146
|
Wysany: Wto Lip 26, 2011 11:17 am Temat postu: Okulista w naszych rejonach? |
|
|
Witam!
Czy kto z Was mgby mi poleci dobrego okulist w naszych okolicach? Moja pani doktor niestety ju u nas nie przyjmuje i musz poszuka kogo innego. A chciaabym dobra soczewki kontaktowe. Tak si z tym zbieram, zbieram, przeczytaam ju wszystko na temat soczewek (np. soczewki - najczciej zadawane pytania), a wreszcie postanowiam: koniec ze zwlekaniem.
Pozdrawiam  |
|
bellaa
Doczy: 10 Lut 2026 Posty: 69
|
Wysany: Wto Lut 24, 2026 10:22 pm Temat postu: |
|
|
| Ostatnio zauwayam, e wieczorami przy czytaniu ksiek litery zaczynaj mi si troch rozmazywa. Mylaam, e to tylko zmczenie, ale chyba jednak czas na profesjonalne badanie wzroku. Chc pj do kogo, kto podejdzie do tematu rzetelnie i sprawdzi wszystko od A do Z. Ewentualnie planuj zapisa si do gabinetu Okoakcent, bo syszaam o nich sporo dobrego. Miaycie u nich dobierane okulary? |
|
bellaa
Doczy: 10 Lut 2026 Posty: 69
|
Wysany: Czw Maj 28, 2026 11:16 am Temat postu: |
|
|
| Moje stare okulary ju sabo si sprawdzaj przy czytaniu i pora najwysza na zmian szkie oraz solidne badanie. Poniewa zaley mi na czasie i nowoczesnym sprzcie, moim celem jest profesjonalny prywatny okulista krakw pod tym wzgldem oferuje sporo opcji, a ja planuj sprawdzi gabinet Okoakcent. Chc umwi termin na popoudnie po pracy. Czy w tej placwce przyjmuj punktualnie, czy s due opnienia? |
|