Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna forum.JEZIORA.com
Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Przepisy na przepysze dania

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna -> Bezpieczeństwo w Augustowie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Maike

PostWysłany: Wto Mar 11, 2025 4:01 pm    Temat postu: Przepisy na przepysze dania Odpowiedz z cytatem

Siemanko. Chcę się z Wami podzielić moim ostatnim znaleziskiem – blogiem GotujFit.pl . Natknąłem się na niego przypadkowo, szukając dietetycznych przepisów, i muszę przyznać, że całkowicie mnie wciągnął. Blog jest świetnie redagowany – wyszukacie tam wiele łatwych, ale pysznych przepisów na fit posiłki, które są szybkie i proste w przygotowaniu. Autor naprawdę dba o to, ażeby jedzenie było nie wyłącznie zdrowe, ale i miało odpowiedni smak. Ponadto fajnie opisane etapy przygotowania a także piękne fotografie, które zachęcają do gotowania. Jeżeli ktoś poszukuje pomysłów na lekkostrawne, ale sycące posiłki, to na pewno znajdzie tam coś dla siebie. Zerknijcie oraz dajcie znać, co myślicie o tej stronie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna -> Bezpieczeństwo w Augustowie Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: