|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Atruk
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2025 2:50 pm Temat postu: Czy warto wykonać audyt energetyczny? |
|
|
W ostatnim czasie miałem okazję przejść przez audyt energetyczny swojego domu i muszę przyznać, że było to bardzo interesujące doświadczenie. Na początku byłem trochę zdystansowany, gdyż wydawało mi się, że wszystko jest u mnie w odpowiednim stanie, jednak szybko okazało się, że mam dużo do poprawy, szczególnie jeżeli chodzi o izolację poddasza oraz szczelność okien. Audyt energetyczny Tczew pozwolił mi lepiej zrozumieć stan mojego domu – wskazał miejsca największych ubytków ciepła jak i również zaproponował konkretne działania, jak je zmniejszyć przy rozsądnych nakładach. Obecnie wdrażam zmiany i liczę, że w najbliższym sezonie zauważę wyraźne oszczędności na ogrzewaniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|