|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Atruk
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2025 4:02 pm Temat postu: Ciekawy poradnik dla osób aranżujących mieszkanie |
|
|
Cześć wszystkim! Chcę dzisiaj podzielić się z Wami ciekawym odkryciem. Dokładniej mam na myśli stronę https://www.decorazzi.pl/ która pozytywnie zaskoczyła mnie liczbą przydatnych informacji na temat aranżacji wnętrz i nie tylko. Przykładowo znalazłem tam wskazówki, jak dobrze wykorzystać oświetlenie w pokoju, aby nadać mu fajny klimat, albo jak zorganizować małe mieszkanie, żeby nie czuć się w nim jak w pudełku. Co mnie naprawdę ujęło, to sposób, w jaki są te artykuły są napisane – zamiast sztywnej instrukcji mamy swobodny, przystępny styl, jakby ktoś dzielił się swoimi doświadczeniami i dzielił się sprawdzonymi patentami. Dzięki temu łatwiej się to wszystko przyswaja i można wprowadzić zmiany bez większego stresu. Jeśli ktoś potrzebuje inspiracji albo akurat ma w planach coś zmienić u siebie w domu, to zdecydowanie warto tam zerknąć. Mnie już kilka podpowiedzi bardzo się przydało, więc polecam sprawdzić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|