|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Atruk
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2025 9:44 am Temat postu: Relacja z budowy studni głębinowej |
|
|
Parę miesięcy temu zleciłem wykonanie odwiertu studni głębinowej firmie Geoplantex i mogę powiedzieć, że cała usługa została przeprowadzona na wysokim poziomie. Od samego początku wszystko było jasne – konkretna wycena, termin dotrzymany co do dnia, a sam zespół naprawdę bardzo kompetentny i uprzejmy. Na ich stronie znalazłem dużo informacji o zakresie usług – specjalizują się właśnie w takich rozwiązaniach jak studnie głębinowe, więc mają solidne doświadczenie. Dla mnie najważniejsze było to, że nie zostałem sam ze studnią – doradzili mi również w doborze pompy i otrzymałem od nich wsparcie podczas załatwiania wszelkich spraw urzędowych. Jeżeli ktoś z Was zastanawia się nad wykonaniem studni głębinowej i poszukuje sprawdzonych fachowców, to naprawdę warto się przyjrzeć ofercie tej firmy. Dowiedziałem się o nich od znajomego i dziś sam chętnie polecam dalej.
https://www.geoplantex.eu/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|