|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mixon
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2026 5:29 pm Temat postu: Galeria sufitów napinanych, czy warto się inspirować? |
|
|
| Ostatnio coraz częściej rozważam zmianę wyglądu sufitu w swoim mieszkaniu i natrafiłem na temat sufitów napinanych. Problem w tym, że ciężko mi sobie to wyobrazić „na sucho”, bez konkretnych przykładów. Dlatego zacząłem szukać inspiracji i przeglądać różne realizacje. Wpadła mi w oko galeria sufitów napinanych i przyznam, że to naprawdę pomaga zobaczyć, jakie są możliwości. Z jednej strony podobają mi się proste, jednolite powierzchnie, z drugiej kuszą bardziej efektowne projekty z oświetleniem. Tylko zastanawiam się, czy warto kierować się głównie zdjęciami, czy lepiej podejść do tego bardziej praktycznie. Jak Wy do tego podchodzicie? Lepiej inspirować się gotowymi realizacjami czy tworzyć coś całkowicie po swojemu? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|