Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna forum.JEZIORA.com
Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak wybrać dobrego agenta nieruchomości?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna -> Bezpieczeństwo w Augustowie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mixon

PostWysłany: Pon Lut 23, 2026 11:01 pm    Temat postu: Jak wybrać dobrego agenta nieruchomości? Odpowiedz z cytatem

Wybór odpowiedniej osoby do sprzedaży lub zakupu mieszkania to decyzja, która może realnie wpłynąć na tempo i bezpieczeństwo całej transakcji. Dobry agent nieruchomości powinien nie tylko znać lokalny rynek, ale też potrafić jasno komunikować warunki współpracy. Dla mnie istotne jest, czy potrafi realnie wycenić nieruchomość, a nie zawyżać jej wartości tylko po to, by zdobyć zlecenie. Warto sprawdzić opinie w internecie oraz zapytać o wcześniejsze realizacje. Często już po pierwszej rozmowie widać, czy ktoś podchodzi do tematu profesjonalnie. Przeglądając różne oferty natknąłem się na agent nieruchomości i zwróciłem uwagę, że szczegółowe opisy i dobre zdjęcia robią różnicę. Moim zdaniem kluczowe jest zaufanie oraz poczucie, że agent rzeczywiście reprezentuje interes klienta, a nie tylko dąży do szybkiego zamknięcia transakcji.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna -> Bezpieczeństwo w Augustowie Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: