Mixon
Do³±czy³: 07 Lis 2023 Posty: 694
|
Wys³any: Wto Wrz 30, 2025 10:44 pm Temat postu: Szkolenia praktyczne i niemieckie uprawnienia zawodowe |
|
|
| Szkolenia zawodowe oparte na praktyce pozwalaj± kursantom zdobywaæ do¶wiadczenie, które szybko mo¿na wykorzystaæ w pracy. Niezale¿nie od tego, czy chodzi o obs³ugê wózków wid³owych, czy maszyn budowlanych, zdobyte umiejêtno¶ci zwiêkszaj± szanse na znalezienie stabilnego zatrudnienia. Wa¿nym dodatkiem s± niemieckie uprawnienia, które sprawiaj±, ¿e kwalifikacje s± akceptowane tak¿e za granic±, co otwiera drogê do lepiej p³atnych ofert w Niemczech. |
|
bellaa
Do³±czy³: 10 Lut 2026 Posty: 71
|
Wys³any: Wto Kwi 28, 2026 1:17 pm Temat postu: |
|
|
| S³uchajcie, szukam czego¶ sprawdzonego pod k±tem pracy w szkole, bo trafi³o mi siê w tym roku bardzo wymagaj±ce podwórko. Wpad³o mi w oko to szkolenie adhd dla nauczycieli i kusi mnie, ¿eby siê zapisaæ, bo teoria ze studiów ma siê nijak do rzeczywisto¶ci w klasie. Czy która¶ z Was korzysta³a z ich kursów? Chodzi mi o to, czy prowadz±cy skupiaj± siê na praktycznych metodach pracy z grup±, gdzie jest uczeñ z diagnoz±. Bêdê wdziêczna za info o poziomie merytorycznym! |
|
bellaa
Do³±czy³: 10 Lut 2026 Posty: 71
|
Wys³any: Nie Maj 03, 2026 8:21 pm Temat postu: |
|
|
| Mam pytanie o zawodowy kurs kosmetyczny. Chcia³abym wiedzieæ, jak u nich wygl±da sprawa z materia³ami i kosmetykami podczas zajêæ? Czy wszystko jest w cenie, czy trzeba co¶ dokupowaæ na w³asn± rêkê? Link, który wklei³am, ma sporo informacji, ale wolê dopytaæ kogo¶, kto tam by³. Szukam czego¶ solidnego, co przygotuje mnie do pracy w salonie od razu po egzaminie. Z góry dziêki za pomoc! |
|