|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mixon
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2026 3:03 am Temat postu: Jakie możliwości aranżacyjne daje współczesny sufit napinany |
|
|
| Im więcej czytam, tym bardziej zaskakuje mnie, jak wiele opcji daje sufit napinany. Można wybrać dowolny kolor, połysk lub mat, a nawet nadrukować na nim wzór czy zdjęcie. Widziałem projekty, w których taki sufit wyglądał jak rozgwieżdżone niebo albo delikatne odbicie światła, co dawało niesamowity efekt przestrzeni. Pomyślałem, że to ciekawy sposób na nadanie wnętrzu charakteru bez konieczności dużych zmian w umeblowaniu. Jednak zastanawia mnie, czy taka powierzchnia nie przytłacza mniejszych pomieszczeń. Czy ktoś próbował zastosować taki sufit w niewielkim pokoju, np. sypialni lub kuchni? Jak wygląda kwestia oświetlenia – czy można w prosty sposób wkomponować lampy lub taśmy LED? Moim zdaniem takie rozwiązanie może być świetne, jeśli jest dobrze przemyślane. Chętnie poznam Wasze doświadczenia – czy sufit napinany to rzeczywiście sposób na wyjątkowy efekt, czy może lepiej pozostać przy tradycyjnym malowaniu? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|