|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mixon
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2026 1:02 am Temat postu: Jak stylizować sukienkę gorsetową na co dzień? |
|
|
| To mnie chyba najbardziej ciekawi – czy sukienki gorsetowe da się „odczarować” i nosić je na co dzień, a nie tylko na specjalne okazje. Widziałam kilka stylizacji z oversize’ową marynarką albo trampkami i wyglądało to całkiem fajnie, ale nie wiem, czy to rzeczywiście działa w praktyce. Przeglądając sukienki gorsetowe, zaczęłam się zastanawiać, czy może warto spróbować czegoś takiego i trochę poeksperymentować. Może to sposób, żeby wyglądać trochę bardziej „stylowo” bez wielkiego wysiłku? Jak wy to widzicie – da się to nosić na luzie, czy jednak zawsze będzie wyglądało trochę zbyt elegancko? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|