|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Atruk
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2026 3:32 pm Temat postu: Składanie PC od zera w rozsądnej cenie |
|
|
| Składam właśnie nowy zestaw komputerowy i brakuje mi jeszcze kilku kluczowych elementów, głównie procesora i dobrej płyty głównej. Ceny w hurtowniach oszalały, więc kombinuję na wszystkie możliwe sposoby, żeby zmieścić się w założonym budżecie. Brat mi powiedział, że ma do oddania bon podarunkowy na laptopy i komputery stacjonarne co bardzo by mi pomogło, gdyby nie fakt, że ja potrzebuję pojedynczych części, a nie gotowego komputera. Muszę dokładnie sprawdzić regulamin sklepu, czy da się to rozbić na mniejsze komponenty. W międzyczasie namierzyłem też ciekawe kupony promocyjne na komputery i podzespoły PC i mam nadzieję, że uda mi się dzięki temu dorwać zniżkę na pamięć RAM i zasilacz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|