|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maike
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2025 4:01 pm Temat postu: Przepisy na przepysze dania |
|
|
Siemanko. Chcę się z Wami podzielić moim ostatnim znaleziskiem – blogiem GotujFit.pl . Natknąłem się na niego przypadkowo, szukając dietetycznych przepisów, i muszę przyznać, że całkowicie mnie wciągnął. Blog jest świetnie redagowany – wyszukacie tam wiele łatwych, ale pysznych przepisów na fit posiłki, które są szybkie i proste w przygotowaniu. Autor naprawdę dba o to, ażeby jedzenie było nie wyłącznie zdrowe, ale i miało odpowiedni smak. Ponadto fajnie opisane etapy przygotowania a także piękne fotografie, które zachęcają do gotowania. Jeżeli ktoś poszukuje pomysłów na lekkostrawne, ale sycące posiłki, to na pewno znajdzie tam coś dla siebie. Zerknijcie oraz dajcie znać, co myślicie o tej stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|