Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna forum.JEZIORA.com
Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czy video kursy online to dobry wybór?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna -> Ciekawostki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Atruk

PostWysłany: Pon Maj 05, 2025 8:18 pm    Temat postu: Czy video kursy online to dobry wybór? Odpowiedz z cytatem

Siemanko wszystkim. Ostatnio rozglądałem się za jakimiś sensownymi materiałami do nauki online i trafiłem na stronę abc-wiedzy.pl. Jest tam spory wybór video kursów z różnych dziedzin, a co ważne – oferują kursy internetowe z certyfikatem. Dla mnie to plus, bo można się uczyć we własnym rytmie i na końcu otrzymać potwierdzenie zdobytych umiejętności. Mnie najbardziej zaciekawiły kursy związane z programowaniem. Są także szkolenia z tworzenia stron internetowych, obsługi Excela czy nawet podstawy pracy z komputerem. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie, bez względu na poziom zaawansowania. Zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał podobnych kursów? Czy certyfikaty z takich kursów są uznawane przez pracodawców? Chętnie poczytam Wasze opinie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna -> Ciekawostki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: