|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Atruk
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2025 8:18 pm Temat postu: Czy video kursy online to dobry wybór? |
|
|
Siemanko wszystkim. Ostatnio rozglądałem się za jakimiś sensownymi materiałami do nauki online i trafiłem na stronę abc-wiedzy.pl. Jest tam spory wybór video kursów z różnych dziedzin, a co ważne – oferują kursy internetowe z certyfikatem. Dla mnie to plus, bo można się uczyć we własnym rytmie i na końcu otrzymać potwierdzenie zdobytych umiejętności. Mnie najbardziej zaciekawiły kursy związane z programowaniem. Są także szkolenia z tworzenia stron internetowych, obsługi Excela czy nawet podstawy pracy z komputerem. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie, bez względu na poziom zaawansowania. Zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał podobnych kursów? Czy certyfikaty z takich kursów są uznawane przez pracodawców? Chętnie poczytam Wasze opinie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|