|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Atruk
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2025 2:39 pm Temat postu: Do czego służy Barco ClickShare? |
|
|
Chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z urządzeniem Barco Clickshare, bo ostatnio miałem okazję skorzystać z tego sprzętu w pracy i muszę stwierdzić, że zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. W skrócie – to system do bezprzewodowego przesyłania obrazu, który sprawdza się świetnie podczas prezentacji oraz wideokonferencji. Zamiast męczyć się z przewodami czy skomplikowaną konfiguracją, wystarczy wpiąć niewielki adapter do laptopa, a cały proces połączenia z wyświetlaczem odbywa się przy pomocy kilku kliknięć. Tylko tyle i aż tyle – bez zbędnych komplikacji. Działa to naprawdę sprawnie, a jakość wyświetlanego obrazu stoi na wysokim poziomie. Ważne jest dla mnie również to, że jest dostępna mobilna apka, toteż nie trzeba ograniczać się tylko do notebooka. Myślę, że dla osób, często prowadzących spotkania, czy to w biurze, czy online, to duża oszczędność czasu oraz nerwów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|