|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Atruk
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2025 8:54 am Temat postu: Usługi spawalnicze - firma godna polecenia |
|
|
Poszukuję rzetelnego fachowca od spawania metodą TIG – najlepiej w okolicach Gliwic. Zależy mi na czymś dokładniejszym, jak spawanie aluminium bądź nierdzewki. Najważniejsze jest dla mnie staranne wykończenie, ponieważ zamierzam zlecić wykonanie paru elementów do mieszkania (balustrada i zadaszenie). Natrafiłem na witrynę https://tig141.pl/ – wygląda całkiem solidnie, mają wiele przykładowych realizacji, oferują również spawanie różnorodnych metali, nie tylko stali. Czy ktoś z forum korzystał z ich oferty? Jak z jakością spawów, terminowością, ogólnym podejściem do klienta? Będę wdzięczny za każdą opinię przed podjęciem decyzji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|