marian60
Doczy: 30 Gru 2009 Posty: 1
|
Wysany: Sro Gru 30, 2009 10:02 am Temat postu: gdzie kupi fajny prezent |
|
|
Cze,
w prawdzie gorczka witecznych prezentw ju mina, ja nadal stoj przed powanym dylematem - potrzebuj oryginalnego pomysu na prezent dla mojego ojca na urodziny.
Co moecie poleci w tej kwestii ? Gdzie si wybra ?
Mylaem pocztkowo o tej pycie CD : sygnowano fabryka trzciny, ale chciabym co oprcz tego.
Kolega poleci mi w Internecie stron gazetomania.pl, gdzie jest taki oto prezent - niezwyke wydanie gazety, na ktry uwieczniony jest solenizant, osoba ktr obdarowujemy. Bardzo mi si to spodobao, bo jeszcze nigdy o tym nie syszaem i z pewnoci moe by to wietny prezent, zwaszcza, e wszystko zaley tam od mojej wyobrani. Tworzc tak gazetk, mona si niele pomia; wreszcie wymylono co niezapomnianego. Prezent jest oryginalny i zapada w pami, zostanie take na dugo jako wspaniaa pamitko. Mj tato zawsze sobie przypomni, e dosta go ode mnie. Podarowa tak gazet ??? |
|
Ariadna
Doczy: 15 Lip 2010 Posty: 146
|
Wysany: Czw Lip 15, 2010 1:14 pm Temat postu: |
|
|
Gazetka fajna, pomysowy prezent. Mam nadziej, e prezent, na ktry si ostatecznie zdecydowae, podoba si Twojemu tacie.
Zawsze trudniej kupi prezent dla mczyzny ni dla kobiety. Panie lubi m.in. maskotki i byskotki , wic wystarczy wybra jaki fajny wisiorek, kolczyki czy co w tym stylu i problem z gowy. Bardzo adna biuteria jest np. na yes.pl.
Albo wiece zapachowe - adnie wygldaj, ozdabiaj pokj i adnie pachn, np. ta wieca kawowa  |
|
filomon
Doczy: 21 Mar 2025 Posty: 13
|
Wysany: Sro Lip 30, 2025 11:52 am Temat postu: |
|
|
| Upominki, ktre promuj dbanie o siebie i wasne zdrowie, maj szczegln warto. W dzisiejszym zabieganym wiecie, moment odprenia staje si prawdziwym luksusem, na ktry nie kady potrafi znale czas. bon do spa na prezent bydgoszcz moe by subteln zacht do zwolnienia tempa i powicenia czasu na regeneracj. To prezent, ktry niesie ze sob trosk o samopoczucie obdarowanej osoby. |
|