|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mixon
|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2026 9:06 pm Temat postu: Czy tanie noclegi na Śląsku to dobry pomysł na wyjazd? |
|
|
| Mam ostatnio fazę na planowanie krótkich wyjazdów i Śląsk pojawił się jako jedna z opcji, głównie ze względu na potencjalnie niższe koszty. Tylko zastanawiam się, czy „tanie noclegi” faktycznie oznaczają coś sensownego, czy raczej kompromisy, które potem się odczuwa. Trafiłem przy okazji na tanie noclegi Śląsk i wygląda to całkiem obiecująco, ale jak to zwykle bywa – zdjęcia i opisy to jedno, a rzeczywistość to drugie. Myślicie, że w tym regionie da się znaleźć coś naprawdę dobrego w niskiej cenie, czy lepiej nie mieć zbyt dużych oczekiwań? No i jak to wygląda z lokalizacją – lepiej celować w jedno miasto czy traktować nocleg jako bazę wypadową? Chętnie poznam Wasze opinie, bo mam wrażenie, że Śląsk jest trochę niedoceniany pod tym względem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|