|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mixon
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2026 2:20 am Temat postu: Sufit napinany w łazience – nowoczesny trend czy s |
|
|
| Mam wrażenie, że coraz więcej osób decyduje się na mniej typowe rozwiązania w łazience i sam zaczynam się nad tym zastanawiać. Chciałbym zrobić coś, co będzie wyglądało świeżo i nowocześnie, ale jednocześnie będzie praktyczne. Właśnie dlatego zaciekawił mnie temat sufitów napinanych. Taki sufit napinany w łazience wygląda naprawdę dobrze na zdjęciach – gładka powierzchnia, ciekawe oświetlenie, wszystko wydaje się dopracowane. Tylko pojawia się pytanie, czy to nie jest trochę moda, która za kilka lat przeminie. No i jak z trwałością – czy taki sufit wytrzyma codzienne użytkowanie w łazience, gdzie jednak warunki są dość wymagające. Z jednej strony chciałbym spróbować czegoś nowego, ale z drugiej mam pewne obawy. Może ktoś z Was też stoi przed podobnym wyborem albo już coś wie na ten temat? Dajcie znać, bo temat wydaje się naprawdę ciekawy 🙂 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|