|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mixon
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2026 11:32 pm Temat postu: Czy warto zainteresować się CS 1.6 full w 2026 roku? |
|
|
| Ostatnio mam wrażenie, że nowe gry robią się coraz bardziej skomplikowane i wymagające, a ja zaczynam tęsknić za czymś prostszym. Dlatego zacząłem się zastanawiać nad powrotem do Counter-Strike 1.6 w pełnej wersji, takiej bez kombinowania i zbędnych dodatków. Trafiłem na coś takiego jak csnation i wygląda to naprawdę ciekawie, szczególnie jeśli ktoś chce mieć wszystko pod ręką i nie tracić czasu na szukanie różnych plików. Tylko zastanawiam się, czy to nadal ma sens – czy są jeszcze aktywne serwery, czy da się normalnie pograć i czy klimat tej gry wciąż istnieje. Może ktoś z was ostatnio próbował wrócić i może powiedzieć, jak to wygląda? Bo z jednej strony kusi mnie ta prostota, a z drugiej nie wiem, czy nie okaże się, że to już tylko wspomnienia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|