Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna forum.JEZIORA.com
Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gdzie szukać dropów i promocji na streetwear

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna -> Bezpieczeństwo w Augustowie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Atruk

PostWysłany: Wto Maj 19, 2026 6:54 pm    Temat postu: Gdzie szukać dropów i promocji na streetwear Odpowiedz z cytatem

Siema wszystkim. Robię właśnie czystki w szafie przed nowym sezonem i doszłam do wniosku że muszę całkowicie odświeżyć swoją garderobę. Przeglądam właśnie różne storzyki i szukam inspiracji do luźnych outfitów na uczelnię. Najbardziej siedzą mi teraz oversizeowe bluzy i szerokie spodnie więc markowe sportowe ubrania i buty to jest baza od której w ogóle zaczynam jakiekolwiek planowanie zakupów. Z drugiej strony czasem trzeba też wyglądać bardziej elegancko na przykład na jakieś egzaminy albo rodzinne imprezy. Znalazłam też fajne eleganckie buty damskie na lekkim obcasie które idealnie przełamią ten mój sportowy styl. Łączycie czasem takie kompletnie różne światy w swoich codziennych ubraniach czy wolicie trzymać się jednego konkretnego nurtu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna -> Bezpieczeństwo w Augustowie Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: