|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Atruk
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2026 3:33 pm Temat postu: Jak zabezpieczyć dom na czas wyjazdu wakacyjnego |
|
|
| Szykujemy się do dłuższego wyjazdu wakacyjnego i dopadł mnie straszny stres związany z bezpieczeństwem naszego domu. Chcę kupić mężowi na zbliżające się urodziny profesjonalny system kamer, żeby mógł wszystko zamontować przed urlopem. Pomyślałam, że świetną opcją będzie bon podarunkowy na elektronikę i sprzęt komputerowy bo on sam najlepiej wie, jakie parametry techniczne są potrzebne do rejestratora. Oprócz tego na własną rękę przeglądam oferty i wpadły mi w oko kupony promocyjne na elektronikę i monitoring co mogłoby znacznie obniżyć koszt całego zestawu kamer zewnętrznych. Czy ktoś montował u siebie takie bezprzewodowe systemy i może powiedzieć czy to w ogóle zdaje egzamin w nocy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|