Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna forum.JEZIORA.com
Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Do czego służy Barco ClickShare?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna -> Ciekawostki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Atruk

PostWysłany: Sob Maj 10, 2025 2:39 pm    Temat postu: Do czego służy Barco ClickShare? Odpowiedz z cytatem

Chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z urządzeniem Barco Clickshare, bo ostatnio miałem okazję skorzystać z tego sprzętu w pracy i muszę stwierdzić, że zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. W skrócie – to system do bezprzewodowego przesyłania obrazu, który sprawdza się świetnie podczas prezentacji oraz wideokonferencji. Zamiast męczyć się z przewodami czy skomplikowaną konfiguracją, wystarczy wpiąć niewielki adapter do laptopa, a cały proces połączenia z wyświetlaczem odbywa się przy pomocy kilku kliknięć. Tylko tyle i aż tyle – bez zbędnych komplikacji. Działa to naprawdę sprawnie, a jakość wyświetlanego obrazu stoi na wysokim poziomie. Ważne jest dla mnie również to, że jest dostępna mobilna apka, toteż nie trzeba ograniczać się tylko do notebooka. Myślę, że dla osób, często prowadzących spotkania, czy to w biurze, czy online, to duża oszczędność czasu oraz nerwów.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.JEZIORA.com Strona Główna -> Ciekawostki Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: