marian60
Do³±czy³: 30 Gru 2009 Posty: 1
|
Wys³any: Sro Gru 30, 2009 10:02 am Temat postu: gdzie kupiæ fajny prezent |
|
|
Cze¶æ,
w prawdzie gor±czka ¶wi±tecznych prezentów ju¿ minê³a, ja nadal stojê przed powa¿nym dylematem - potrzebujê oryginalnego pomys³u na prezent dla mojego ojca na urodziny.
Co mo¿ecie poleciæ w tej kwestii ? Gdzie siê wybraæ ?
My¶la³em pocz±tkowo o tej p³ycie CD : sygnowano fabryka trzciny, ale chcia³bym co¶ oprócz tego.
Kolega poleci³ mi w Internecie stronê gazetomania.pl, gdzie jest taki oto prezent - niezwyk³e wydanie gazety, na który uwieczniony jest solenizant, osoba któr± obdarowujemy. Bardzo mi siê to spodoba³o, bo jeszcze nigdy o tym nie s³ysza³em i z pewno¶ci± mo¿e byæ to ¶wietny prezent, zw³aszcza, ¿e wszystko zale¿y tam od mojej wyobra¼ni. Tworz±c tak± gazetkê, mo¿na siê nie¼le po¶miaæ; wreszcie wymy¶lono co¶ niezapomnianego. Prezent jest oryginalny i zapada w pamiêæ, zostanie tak¿e na d³ugo jako wspania³a pami±tko. Mój tato zawsze sobie przypomni, ¿e dosta³ go ode mnie. Podarowaæ tak± gazetê ??? |
|
Ariadna
Do³±czy³: 15 Lip 2010 Posty: 146
|
Wys³any: Czw Lip 15, 2010 1:14 pm Temat postu: |
|
|
Gazetka fajna, pomys³owy prezent. Mam nadziejê, ¿e prezent, na który siê ostatecznie zdecydowa³e¶, podoba³ siê Twojemu tacie.
Zawsze trudniej kupiæ prezent dla mê¿czyzny ni¿ dla kobiety. Panie lubi± m.in. maskotki i b³yskotki , wiêc wystarczy wybraæ jaki¶ fajny wisiorek, kolczyki czy co¶ w tym stylu i problem z g³owy. Bardzo ³adna bi¿uteria jest np. na yes.pl.
Albo ¶wiece zapachowe - ³adnie wygl±daj±, ozdabiaj± pokój i ³adnie pachn±, np. ta ¶wieca kawowa  |
|