|
forum.JEZIORA.com Augustów, Giżycko, Mikołajki, ruciane Nida i inne - opinie, komentarze, porady ... wspomnienia, najlepsze i najgorsze ... noclegi, imprezy, jedzenie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Atruk
|
Wysłany: Wto Maj 19, 2026 6:54 pm Temat postu: Gdzie szukać dropów i promocji na streetwear |
|
|
| Siema wszystkim. Robię właśnie czystki w szafie przed nowym sezonem i doszłam do wniosku że muszę całkowicie odświeżyć swoją garderobę. Przeglądam właśnie różne storzyki i szukam inspiracji do luźnych outfitów na uczelnię. Najbardziej siedzą mi teraz oversizeowe bluzy i szerokie spodnie więc markowe sportowe ubrania i buty to jest baza od której w ogóle zaczynam jakiekolwiek planowanie zakupów. Z drugiej strony czasem trzeba też wyglądać bardziej elegancko na przykład na jakieś egzaminy albo rodzinne imprezy. Znalazłam też fajne eleganckie buty damskie na lekkim obcasie które idealnie przełamią ten mój sportowy styl. Łączycie czasem takie kompletnie różne światy w swoich codziennych ubraniach czy wolicie trzymać się jednego konkretnego nurtu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|